Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » __________Orrvérzés? _________...

__________Orrvérzés? __________________?

Figyelt kérdés
Sziasztok, láttam már hasonló kérdéseket, nekem viszont egy kicsit más a helyzet. Este lefekvésnél picit fájt a fejem, nem tudom lehet e ennek köze hozzá. Elalszom és két óra múlva arra ébredtem fel, hogy éreztem valami hirtelen mintha egy nagyon kicsi dolog elpattan volna az orromban. Ez azért is lepett meg mert eddig nem volt ilyen és a vérnyomásom méréseknél még túl alacsony is szokott lenni. Pár percig vérzett nem túl erősen és elmúlt. Azt szeretném kérdezni tapasztalt e valaki hasonlót vagy esetleg tudja valaki mi lehetett az oka ennek a dolognak? Köszönöm a válaszokat :D

2015. ápr. 8. 02:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Háziorvosnál jártál már ezzel a problémával?
2015. ápr. 8. 03:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Rengeteg oka lehet az orrvérzésnek.

A legbanálisabbtól a májbetegségig.

Keresd fel a házi orvosod!

2015. ápr. 8. 04:48
 3/5 anonim válasza:
En is voltam mar igy eleg gyakran. Semmi gond a vernyomasommal nekem se, ha egy kicsit erősebben "megplockolom" egybol vérzik. Fogalmam sincs mitol de nagy hatrany az okolvivasnal. :(
2015. ápr. 8. 05:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem jártam, most volt ilyen először, ma éjjel. Köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 8. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=yPYZpwSpKmA

Bocs a never gonna give you up linkjét nem használhattam

2020. júl. 17. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!