Mitől lehetek ennyire rosszul? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Úgy kezdem, hogy pánikbeteg vagyok, de jó ideje már tünetmentes, vagyis nem teljesen, de azért jobban vagyok...
Ma úgy keltem, hogy szédültem, fájt a fejem, szívem azóta szúr, reszketek... kimentem apummal a garázsba, segíteni neki és annyira megszédültem, elindultam fel, és összeestem. Pánikos rohamaimnál ezek alaptünetek, de mondtam, mostanában már nem volt bajom... lehetek ma azért is ennyire rosszul, mert meg fog jönni a mensim? Legutóbb migrénem volt akkor, meg fel se tudtam kelni az ágyból, anyukám ugyanígy szokott lenni. Hidegfront is van, arra is érzékeny vagyok. Vajon ezek miatt lehetek ilyen ramatyul? :( Semmihez sincs erőm, ha felkelek szédülök.
16/L
2015. ápr. 7. 15:10
1/2 anonim válasza:
Megpróbálhatnád kivizsgáltatni magad, mert lehet hogy a rosszúlléteidet valami szervi baj okozza. Ahogy így leírod szinte még nekem is fáj.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül írtam, hogy pánikbeteg vagyok... voltam 3 napos kórházi kivizsgáláson, mielőtt megkaptam a diagnózist. Vérkép, vércukor, vizelet, EKG, szív UH, vizelet, pajzsmirigy, vérnyomás, stb. szervileg makk egészséges vagyok.
2015. ápr. 7. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!