Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak másképpen, hogy...

Mit csináljak másképpen, hogy ne ezen agyaljak egész nap? /Bővebben lent/

Figyelt kérdés

Ne hordjatok le, de teljesen ki vagyok készülve.

= hetes terhes vagyok, van 2 kicsi gyerekem.

Egész nap azon agyalok, mi lesz ha elmegyek valahová és elkapunk valami nyavalyát?

Már úgy érzem bele őrülők,ma mennem kell röntgenre, de hát ott sem leszek egyedül,és már tiszta ideg vagyok.Gondoltam el sem megyek, de nem tudok leállni a sarkamra annyira fáj a vádlim, így muszáj.

Mit tegyek hogy ne ezeken gondolkodjak folyton, mert tényleg meg bolondulok....Legszívesebben ki sem mozdulnék, pedig nem voltam ilyen, csak meg"hülyített" a h1n1:(((((((

2010. febr. 19. 08:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos, hogy kell a röntgen, mert terheseknek nagyon nem szokták ajánlani!!

Amúgy meg ne agyalj a h1n1 miatt, mert csak egy felfújt hülyeség volt az egész, 30 hetes terhes vagyok és nem bújtam el egész télen járkáltam a gyermekemmel mindenhova és nem kaptuk el sem a férjem aki boltba dolgozik és nagyon sok emberrel fut össze nap, mint nap!!!

Egy betegséget csak akkor kapunk el, ha teljesen bebeszéljük magunknak!

Boldog babavárást és gyermeknevelést kíván Neked egy 21 hónapos kislány anyukája aki 30 hetes kismama is!

2010. febr. 19. 08:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Megértem a félelmed, én s így voltam egy ideig. Fontos vizsgáim lettek volna, és felénk akkor volt egy kiadós mumpsz-járvány. Ne tudd meg hogy rettegtem, hogy nehogy elkapjam... Aztán végül sikeresen megúsztam, de a családom agyára mentem azzal, hogy már senkihez sem akartam közel menni.

Adok egy jó tanácsot, amivel aztán nekem is sikerült megnyugodni: gondolj bele, az a betegség nem rád vadászik, és ahogy kimoccansz rádugrik! Nyugodtan menj ahova kell, csak ne közeledj a betegség-gyanús emberekhez, de amúgy minden a régi! A H1N1 pedig csak egy felfújt szimpla influenza. És azok haltak meg benne, akiknek volt valami más bajuk is. A többieket simán ki lehetett kezelni.

2010. febr. 19. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!