Magas vérnyomás?
Figyelt kérdés
apukam tegnap rosszul lett munka kozben zugott a fule es eleg magas volt a vernyomasa. rohant at rogton a patikaba es kiadtak neki a gyogyszert mert megmertek es eleg magasnak talaltak. ma megint megmerte a vernyomasat 200/121 aztan utana megegyszer rogton akkor mar "csak" 178/valamennyi volt. mivel holnap unnepnap van csak kedden tud menni. kerlek segitsetek mit kene tennunk nagyon feltem. (sajnalom a vesszohibakat most szerintem nem ez a legfontosabb)2015. ápr. 5. 23:12
1/12 anonim válasza:
Hát igen,a magas vérnyomás elég sürgős.
De szerintem ezt caps lock nélkül is megértettük volna.
4/12 anonim válasza:
Hívjátok az ügyeletet azonnal, ez nem játék. Lehet, hogy kórházba kell mennie, és bent tartják holnapig, de inkább ez, mint hogy komolyabb probléma legyen. Egyébként szedett eddig is vérnyomáscsökkentőt?
5/12 A kérdező kommentje:
annyira sajnalom nem akartalak a caps lockkal megserteni. azert remelem ennek ellenere el tudsz ma aludni. megegyszer elnezest
2015. ápr. 5. 23:20
6/12 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a gyors valaszokat :) es azt hiszem valamilyen fagyongy teat iszik
2015. ápr. 5. 23:22
7/12 A kérdező kommentje:
de most tortent vele ilyen eloszor
2015. ápr. 5. 23:23
8/12 anonim válasza:
Akkor pláne hívjátok ki az ügyeletet, el kell mondani pontosan, mi történt.
Jobbulást édesapádnak, remélem, minden rendben lesz.
9/12 A kérdező kommentje:
koszonom!! :)
2015. ápr. 5. 23:58
10/12 anonim válasza:
Én rögtön ajánlom gyógyterápiás céllal a glutén-tejmentes paleo étrend elkezdését.
Ideiglenesen lehet gyógyszert használni vagy a tipikusan bevált gyógynövényeket, amiknek ugyan úgy utána kell nézni mint a vérnyomáscsökkentő szereknek. Gyógyszerekkel vigyázzatok, mert függőséget okoznak, egy idő után nem lehet letenni őket, és együtt kell élni velük, a mellékhatásaikkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!