Szerintetek panik, magasvernyomas, feszultsegek, rohamok? Nem lesz tole bajom?
4 honapja diagnosztizaltak a panikom,voltam kardiologian,vervetel,vizelet,ultrahang,terheleses ekg es mar 2x is.
Minden eredmeny jo volt,a vernyomasom terhelesesnel 130/85.
De ha megmerik mindig magas szokott lenni,es olyankor 150/100 vagy feljebb. Tegnap 180/105 volt,de akkor nagyon feszult voltam,es felek ilyenkor,mivel allando tuneteim vannak napkozben is,es olyankor mindig attol felek,hogy szivrohamot,agyverzest stb... Kapok.
Ez tuti panik?altalaban olyan helyen erzem,ahol nem erzem magam biztonsagban,ez pl a baratnomeknel. A gondolataim allandoan a vernyomasomon van napkozben ha nem dolgozom.
Elsportolo voltam,1honapja nem edzem intenziven,mert feltettem magam. Minden napom borzalmas,es felek,hogy bajom lesz.altalaban ha valami furcsa tunetem van,akkor megjibban raparZom.antidepresszans segiteni fog abban,hogy ne szorongjak es legyenek rohamaim? Ha merik a vernyomasom akkor is felugrik megjobban,erzem a felelemtol,hogy egyrol a kettore...
A kardiolpgus azt mondta hogy nem magas vernyomas betegseg.
21 eves vagyok,nem lehet ettol bajom ugye? A szorongasgatlok es antidepik leviszik a vernyomast? Eddig alternativakkal kuzdottem,de mostmar kell a segitseg. Valaki nyugtasson meg,hogy nem lesz semmi bajom!
Ezekszerint a légzéssel is knnyen befolyásolhatom?
fokhagymakúrát csinálok most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!