Ha már megszoktam az alkoholt, akkor mindig ennyire fogom bírni a piát?
Sokat iszom és emiatt jól is bírom, több kell ahhoz, hogy berúgjak. De nem nagyon szeretem ezt a helyzetet, mert ugye drága, több idő, stb...
Mit kell csinálnom, hogy kevésbé bírjam?
Vagy ez most már így marad?
Általában két abszint meg két másik tömény kell ahhoz, hogy az a kellemes, vicces becsiccsentésem legyen.
néhány évre???
egy hónapot nem bírok ki XD
Ne aggódj! Ha ilyen tempóban fojtatod, akkor néhány év és kialakul a májzsugorodás, leáll a működése és akkor már nem fogod bírni a szeszt.
Az egyetlen hátulütője, hogy ettől kezdve már csak néhány heted lesz a halálig, de azalatt legalább jó gyorsan, meg olcsón be tudsz majd rúgni.
Nem vagyok antialkoholista, szoktam is alkalomadtán inni, de az apám májzsugorodásban halt meg, az alkohol következtében, úgyhogy hidd el tökéletesen tisztában vagyok a folyamattal, testközelből néztem végig.
Egyébként a kérdésedben nem részletezted, hogy milyen gyakran iszol, csak azt írtad, hogy sokat.
Mellesleg minden alkoholista így kezdi...
óh sajnálom ezt nem tudtam :/
kb hetente, de van hogy kimarad egy hét.
a kérdésben megírtam hogy mennyit
Én viszont tényleg antialkoholista lettem, miután 2 közeli ismerősöm is meghalt az alkohol miatt:
- az egyik májzsugorban - napi szintű sör és tömény fogyasztása
- a másik hasnyálmirigy gyulladásban - szintén sör + tömény fogyasztása.
Ők meghaltak 38-40 évesen, én még élek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!