Ha a tanár halál betegen állít be az órára, jogom van kimenni a teremből?
Figyelt kérdés
Pont a tavaszi szünet előtt jött be halálosan betegen, tisztelettudóan megkértem, hogy had ne legyek már beteg, engedjen ki... nem engedett, most kezdek beteg lenni, de csak hétköznap elintézhető dolgaim vannak távol a lakhelyemtől... most betegség miatt nem tudok ott lenni... valami kimenőhöz vagy valamihez ilyenkor jogom van, hogy elintézhessem a dolgaimat majd amikor egészséges leszek? A 3 szülői igazolást már felhasználtam, elmúltam 18, és dolgozok is... pont munkával kapcsolatos dolog miatt kellene egy szabad hétköznap, ahol fontos, hogy ne folyós orral, repedtfazék hanggal jelenjek meg...2015. márc. 31. 22:19
1/5 anonim válasza:
Én az igazgatóval felvenném a kapcsolatot, részben megértem a tanárt is, de ilyen munkahelyen ahol másokat is megfertőzhet szerintem nem kéne így betegen beállítania, inkorrekt a részéről, szerintem jól csináltad, de ennél többet nem tudtál megtenni, ha nem enged, ez van... Jobbulást!
2/5 anonim válasza:
Halálos betegen? Talán Ebolát kapott el? Sajnos ez Magyarország. Betegen is dolgozni kell vagy nem kapsz pénzt.
3/5 A kérdező kommentje:
Influenza, 38.akárhányfokos lázzal volt bent... és igazolást tud kiállítani egy napról, ha már miatta nem tudok elmenni az ügyeimet intézni? Sajnos egy 18 éves diáknál ez már előfordul... igazolatlant meg nem szeretnék...
2015. márc. 31. 23:18
4/5 A kérdező kommentje:
Viszont most lenne egy rövidke szünet, ami alatt nem tudok elmenni, mert beszélnem kellene, azt meg repedtfazék hanggal nem tehetem meg...
2015. márc. 31. 23:38
5/5 A kérdező kommentje:
Csak hétköznap tudok menni...
2015. márc. 31. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!