Mitől fáj a bal alsó része a hasamnak?
Figyelt kérdés
bal oldalt a medencecsontomnál fáj belül a hasam, sosem volt még ilyen problémám. ha kinyomom a hasam akkor érzem jobban és ha sétálok. kb 2napja fáj de tegnap erősebb volt. hétvégén szórakoztam és alkoholt is fogyasztottam lehet ez is befolyásolhatja? olvastam olyat is, hogy sós, zsíros ételektől is fájhat azon a részen. valaki valami tipp? 18F2015. márc. 30. 19:31
1/4 anonim válasza:
Igen, fordulj orvoshoz, aki megvizsgálja.
2/4 A kérdező kommentje:
erre gondoltam már, de valami ötlet, hogy mi fájhat azon a részen? nem igazán vagyok otthon a bélrendszerben lévő szervekkel és érdekelne, hogy mi van a bal alsó részénél a hasamban a medence csont felső része körül
2015. márc. 30. 19:55
3/4 anonim válasza:
Nincs ott semmi. Vagyis a beleid vannak ott, de semmi más...
Lehet h a piától , vagy ettél vmit.
Ha erősödik, vagy nem múlik még 2-3 napig, akkor nézesd meg.
4/4 A kérdező kommentje:
remélem 2-3 napon belül elmúlik akkor, köszi a választ
2015. márc. 30. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!