Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sérülés tárogatós gépen!?!?

Sérülés tárogatós gépen!?!?

Figyelt kérdés

Hali

Roppant eggyet a lapockám környékén edzés közben mert sok súlyt pakoltam fel (a második tárásnál történt) .

kb 2hónapja nem edzem azon a gépen és a fekvenyomást is hanyagoltam DE MÉG MINDIG ROPPAN TÖBBET IS ÉS NAGYON FÁJ FOKOZATOSAN JOBBAN (voltam orvosnál de az olyan fa..kalap-)"kend be fastum géllel"kenem 2 hónapja de semmi) kicsit kétségbe estem hogy többé már nem edzhetek rendesen max has+láb:-( 17éves vagyok és kezdtem alakulni szépen és most..

HA VOLT VALAKINEK ILYEN GÉPEN SÉRÜLÉSE VAGY TUD SEGÍTENI KÉREM SEGÍTSEN! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

Üdv:FERI

2010. febr. 17. 22:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Voltam fizikoterápián 10x de szinte semmi javulás az orvos meg csak a fastum géltől van elájulva
2010. febr. 17. 22:20
 2/7 anonim válasza:

Keress fel egy másik orvost.

Levi

2010. febr. 17. 22:31
 3/7 A kérdező kommentje:
HOGY HOVA,KIHEZ KELL MENJEK?
2010. febr. 17. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem veddd vissza a súlyt jelentősen, persze h lesérülsz ha a hozzá nem szokott területeket terheled.Lassacskán kezd el megint havonta növekvű súllyal és ne tereldle. a másik hogyha elszakadt egy izom vagy valami megszakadt a lapocka tájékán, az eltarthat 4-5 hónapig is mig meggyógyul... látom rajtad az elkeseredettséget de ne várj csodát, fastumot nyomjad azért...
2010. febr. 22. 21:23
 5/7 anonim válasza:

Ennek a menete : 1.pihenteted pár hétig

2.közbe szedsz vaalamilyen izület erősitőt,regenrálót pl. Scitec Joint Health

3.kissebb súllyal fokozatosan megint elkezded

4.ha még igyse akkor orvos, ő megmondja a tuti, de ha fastum gel-t mond akkor nem lehet valami nagy probléma

Remélem tudtam segiteni

2010. febr. 23. 08:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ sajnos a már 2,5hónap pihentetés,10x fizikoterápia,és fastum gél nem működik,de hiába meek az orvoshoz a fastum géltől van elájulva,

IZOMSZAKADÁS LEHET?

2010. febr. 23. 11:49
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Csak olyan gyakorlatokat ne csinálj ami fáj a többi mehet, figyeld a tested reakcióit és nem lesz semmi pihentesd ha sehogy nem múlik ;)

2010. febr. 24. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!