Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A pszichiáterek tényleg ártanak?

A pszichiáterek tényleg ártanak?

Figyelt kérdés
A múltkor nagyon megdöbbentett, amikor a neten olvastam,hogy a pszichiáterek nem létező betegségeket gyógyítnak, meg hogy a céljuk az, hogy manipulálják a társadalmat...
2010. febr. 17. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem voltam még egynél sem, de van haverom aki ilyen suliba jár, hát elég hülye, szóval simán el tudom képtzelni :D
2010. febr. 17. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
képzelni
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne higyj el midnent, amit az itnerneten írnak. (főleg a szcientológusok hazugságait és ferdítéseit) A pszichiáterek is orvosok, de emrbek is, akik tévedhetnek, de az esetek többségében hasznos munkát végeznek.
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy baromság!!Mik azok a "nem létező" betegségek?A depresszió,pánikbetegség,Skizofrénia,öngyilkosság stb. sajnos mind nagyon is létezik!Sok embernek csak a pszichiáter tud segíteni.A társadalmat így manipulálmi szerintem nem lehet.
2010. febr. 17. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:

A pszichiáterek között ugyanúgy van jó és rossz, mint más szakmában. Néha egyik-másik árt valakinek, ahogy egy rossz buszvezető is.

A szcientológusok, akik magukat egyháznak nevezik, de valójában egy gazdasági vállalkozás, valamiért kipécézétk a pszichiátereket, és sok éve folytatnak lejárató hadjáratot ellenük, teljesen elfogultan és kevés valóságalappal. Ha ilyen véleményeket olvasok, mindig az az első gondolat, hogy vajon a szcientológusokhoz kötődik-e a véleménynyilvánító.

2010. febr. 17. 23:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat: Skizofréniával kezeltek, antipszihotikumokkal. Egyik orvost sem érdekelte, hogy nem használ, kaptam helyette másikat, és megint másikat. Később kiderült, hogy kezelhető szervi problémáról van szó. Egy egészen kicsit tévedtek a diagnózissal, de a szervezetem tönkretették a gyógyszerekkel teljesen. Egyébként olvastam hasonlót a neten, de nagyon kétlem hogy bármiféle manipulációról lenne szó.

Egyszerűen csak hanyagság, nem foglalkoznak a betegekkel, nem elég körültekintőek. Ami még kifejezetten elszomorító az egészben, hogy miután beskatulyáznak úgymond a bolondok közé, egyik sem fog hinni neked. Én is így jártam, viszont ha nem harcolok,nem keresek mások orvosokat,természetesen magánrendelésen, nem könyörgök a vizsgálatokért még mindig pszihiátriai kezelt lennék. Talán már annyira tönkre tettek volna a gyógyszerek, hogy soha többé ki sem kerültem volna. Most viszont már csak egy rossz emlék a zárt osztály, már eszébe nem jut senkinek visszaküldeni oda.

2010. febr. 18. 03:02
 7/9 anonim ***** válasza:
2010. febr. 18. 05:11
 8/9 anonim válasza:
lol, szciszemét...
2010. máj. 18. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak a pénztárcádnak meg az idődnek ártanak! Én voltam többnél is és így tapasztaltam.De van néhány normális, 100 ból tíz. Tút a szénakazalban. Vigyázni kell velük,sunnyógós férgek zömében.
2010. szept. 21. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!