Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ugye nem lesz komolyabb baj,...

Ugye nem lesz komolyabb baj, ha nem megyek el orvoshoz?

Figyelt kérdés

Sportolás közben elestem és nem tudom pontosan mi és hogyan történt,de mintha kifordult volna a bokám.Ez tegnap történt.Be van dagadva egy kicsit és néha fáj.Tegnap eléggé kellemetlen volt,ma már nem fájt nagyon.Sőt,mikor suliból jöttem haza 15perc alatt simán hazaértem és nem fájdult meg a bokám(egyébként kell 15-20perc,hogy hazaérjek).Borogatom,illetve napközbe gumizokni van rajta,ami tartja a bokámat.Délután pihentetem.

Biztos,hogy nem törés,töréssel volt már dolgom.Akkor nem tudtam megmozdítani a kezem,ahhoz képest,most megyek és nem fáj,csak néha.

Zúzódásom is volt már.Akkor azt mondták,hogy pihentessem a lábam,ne sokat mászkálljak,és borogassam.Rendbe is jött a lábam,persze akkor nem tesiztem 2hétig.

Nem akarok orvoshoz menni,mert nagyon sok dolgozatot írok még a héten és nem akarok ezért hiányozni.Reggel busszal megyek suliba,ott pedig nem nagyon mászkálok most a lábam miatt,csak ha muszáj.Haza holnap is gyalog jövök,de ennyi és nem fogok tesizni.Itthon is pihentetem a lábam.

Ugye így nem lesz baj?

15/L

2010. febr. 17. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért ha fájna csak menj el vele orvoshoz! Ha pedig nincsen komolyabb panasz,borogasd és pihentesd egy darabig még. Jobbulást! :)
2010. febr. 17. 17:49
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

Reggel még fájt,gondolkodtam is az orvoson,de végül nem mentem el.Suli után mikor jöttem haza már nem fájt,csak bizonyos mozdulatoknál.Azóta sem fáj folyamatosan:)

2010. febr. 17. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:
figyelgesd a rákövetkező 1-2 napban, ha javul nemkell orvoshoz menned. ha rosszabbodik, akkor kéne.
2010. febr. 17. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!