Ugye nem lesz komolyabb baj, ha nem megyek el orvoshoz?
Sportolás közben elestem és nem tudom pontosan mi és hogyan történt,de mintha kifordult volna a bokám.Ez tegnap történt.Be van dagadva egy kicsit és néha fáj.Tegnap eléggé kellemetlen volt,ma már nem fájt nagyon.Sőt,mikor suliból jöttem haza 15perc alatt simán hazaértem és nem fájdult meg a bokám(egyébként kell 15-20perc,hogy hazaérjek).Borogatom,illetve napközbe gumizokni van rajta,ami tartja a bokámat.Délután pihentetem.
Biztos,hogy nem törés,töréssel volt már dolgom.Akkor nem tudtam megmozdítani a kezem,ahhoz képest,most megyek és nem fáj,csak néha.
Zúzódásom is volt már.Akkor azt mondták,hogy pihentessem a lábam,ne sokat mászkálljak,és borogassam.Rendbe is jött a lábam,persze akkor nem tesiztem 2hétig.
Nem akarok orvoshoz menni,mert nagyon sok dolgozatot írok még a héten és nem akarok ezért hiányozni.Reggel busszal megyek suliba,ott pedig nem nagyon mászkálok most a lábam miatt,csak ha muszáj.Haza holnap is gyalog jövök,de ennyi és nem fogok tesizni.Itthon is pihentetem a lábam.
Ugye így nem lesz baj?
15/L
köszi a választ!
Reggel még fájt,gondolkodtam is az orvoson,de végül nem mentem el.Suli után mikor jöttem haza már nem fájt,csak bizonyos mozdulatoknál.Azóta sem fáj folyamatosan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!