Szerintetek ez egészséges, normális? Többi lent!
Figyelt kérdés
152 cm vagyok, és 51 kg. Szerintetek ez normális?
Csak mert nagy a hasam, fenekem, combom vastagabb, és van egy ilyen mércéje Édesanyámnak, és azt írja a mérce, hogy ez ideális, mégsem érzem úgy a nagy hasam és a többi miatt.
Szerintetek?
2015. márc. 27. 10:49
1/5 anonim válasza:
Háát.. az ideális olyan 42 kg lenne, de attól is függ, hogy hány éves vagy.
Én 160 cm vagyok és 45 kg és így érzem jól magam.
22N
2/5 anonim válasza:
A testömegindex szerint ez ideális, ez abszolút az egészséges határon belül van. Más kérdés, hogy a mai szépségideál sokkal inkább a már orvosilag nem egészséges, alultáplált kategóriát favorizálja.
(például az előző válaszoló a sovány kategóriába tartozik a BMI besorolás alapján és az orvosilag ideális súlya 55 kg körül lenne)
3/5 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, és szörnyen érzem magam a bőrömben. Küzdök ellene, de azért érdekelt ki mit gondol
2015. márc. 27. 13:47
4/5 anonim válasza:
Nem olyan sok ez, ha csak a hasad, feneked és comboddal van a baj, akkor azt tornával meg lehet oldani, menj el egy személyi edzőhöz és tanuld meg milyen gyakorlatokkal tudod csak onnan lefaragni a felesleget. Ajánlom még a hullahopp karikát, ha naponta szorgalmasan hullahoppozol pár percet, akkor a derekadból, hasadból, popsiból is le tudsz adni.
5/5 anonim válasza:
Amíg épeszűen egészségesen teszel azért, hogy magadnak jól nézz ki, addig hajrá :) ép testben ép lélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!