(FONTOS) Most akkor mi is van? (méhcsípés)
Figyelt kérdés
Ma kb. 5 óra körül megcsípett egy nagy méhe a csuklómon és rá fél órára elkezdett bedagadni. Voltunk dokinál de nem volt ott, olyan 7 óra körül, az aszisztens nő kalciumot javasolt. Ittam 3 pohár pezsgőtablettát de nem apadt le a daganat, sőt az egész alkaromon a könyékhajlat felé növekszik. bepirosodott és eléggé fáj is, az ujjaim elkékültek. CSípet már meg máskor is méhe de még nem volt ilyen soha. Nem hinném hogy allergiás vagyok mivel akkor már befulladtam volna..Mit tegyek? köszönöm előre a hasznos válaszokat!2015. márc. 26. 20:37
1/2 anonim válasza:
Irány a sürgősségi, mielőtt valóban befulladsz. Pont azért lett ilyen reakciód, mert már csípett meg méh. Most sok lett a szervezetednek.
2/2 anonim válasza:
hideg vizes borogatás, ez egy pár napig ilyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!