Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Reggel véres volt a székletem!...

Reggel véres volt a székletem! (? ) (lent bövebben)

Figyelt kérdés

Nem ettem semmi szokatlant, reggelire is ugyan azt ettem mint szoktam. Nem hiszem hogy aranyerem lenne mert nem fàjt nem éreztem semmit és inkàbb mintha belülröl jönne (élént piros volt a vér)

Mitöl lehet ez??

Elöre is köszönöm a hasznos vàlaszokat!

2015. márc. 26. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
bélgyulladás pl. menj orvoshoz. ha az, antibiotikumot kapsz rá
2015. márc. 26. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem fáj, még lehet aranyér. Férjemnek is van egy kicsi, nem érzi, csak időnként neki is van néhány csepp vér a székletében, elsőre nagyon megijedt. Ülőmunka is előhozhatja.

Az, hogy piros "jó" jel, mert akkor nem megemésztett vér, nem a gyomorból indul.

Mindenesetre menj el orvoshoz, az a biztos!

2015. márc. 26. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
20%
Az orvos és az ő antibiotikumja nem segít . A szerves és a rostos növényi termések helyre hoznak . Méz , melasz , magas víztartalmú gyümölcsök , hagymafélék stb javasolt . Érdemes cukor-só-ecet-szénsav-fehér liszt- fehérje böjtöt tartani .
2015. márc. 26. 17:26
 4/4 A jó Solonius válasza:
Nekem anno véres székletem egy vastagbélpoliptól, és fekélyes bélgyulladástól volt.
2015. márc. 26. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!