Ancsi0326 kérdése:
Mi az esélye, hogy terhesség áll fenn?
Figyelt kérdés
1 hete múlt el, gyógyszert szedek. A héten kezdődtek a problémáim. Egész nap fáradtnak érzem magam, álmos vagyok. Evés után hirtelen teltség érzet fog el, pedig nem eszek sokat, és hányingerem lesz illetve szédülök. A melleim feszülnek, és hihetetlenül érzékeny vagyok. Ha vki tud nekem tapasztalatot vagy véleményt írni, megköszönném :)2015. márc. 25. 09:22
1/3 anonim válasza:
Szerintem terhesseg.nekem is ezek voltak az elso jelek,csak hanyingerem nem volt.par napig keset,igy tesztet csinaltam.
gratulalok
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, azt hiszem tesztelek. Ha esetleg terhesség, kimutatja már szerinted?
2015. márc. 25. 10:00
3/3 anonim válasza:
peteeres utan azt hiszem 21 nappal ki kell hogy mutassa,ha nagyon halvas a masik csik,az mar pozitiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!