Ur Isten! Tetves vagyok?
Szólj a szüleidnek, ők elvisznek dokihoz, elmondja milyen sampont használj és hogyan tűntesd el őket, és nem mellesleg szóljatok a suliban hogy a többiek meg tudják előzni a problémát.
Nem gáz, én is voltam tetves annak idején, behozta a suliba egy cigány lány. Kellemetlen, de megoldható.
21L
Szia! Szerintem inkább csak korpa. Kérj meg valakit, hogy nézze meg, lehetőleg olyat, aki látott már tetűt meg serkét. A tetűt elég nehéz észrevenni, mindig elszalad. Ne ess pánikba, ez nem szégyen, manapság már inkább a tisztább hajúakba megy bele direkt. Az a szégyen, ha valaki nem kezeli és szedki ki a serkéket.
A tetű kiírtásához a patikában kell venni spéci szert, végigkenni a hajat, aztán egyenként leszedegetni a serkéket (körömmel kell húzni, elég macerás, lassú). Túl lehet élni :-) Én kislánykoromban kétszer is elkaptam sajnos, mikor behozta valaki az osztályunkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!