Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mért van ez velem? (böv lent)

Mért van ez velem? (böv lent)

Figyelt kérdés

Az a baj h az utóbbi 1-2 hétben nagyon sokat eszek főleg éjszakánként is de van mikor napközbenis . normális dolog ez 18 évesen ??De mégsem láccik meg rajtam hogy menyit eszek.

És nem vagyok terhes .

2010. febr. 17. 05:34
 1/4 anonim ***** válasza:

mi változott az életedben az utóbbi 1-2 hétben?

lehet, hogy kompenzálsz valamit az evéssel, esetleg szexhiányt.

2010. febr. 17. 06:51
 2/4 anonim ***** válasza:
nagyobb fizikai vagy szellemi aktivitás is okozhatja. vagy csak valami hiányzik a szervezetedből,de még nem pótoltad megfelelően. a hideg miatt is kellhet a több kalória. vagy téli depresszió a sz*r idő miatt.
2010. febr. 17. 06:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valamilyen valtozason megy at a szervezeted. Peldaul lehet hormonalis alapon is. Amugy ha megse latszik rajtad akkor miert baj?
2010. febr. 17. 07:18
 4/4 A kérdező kommentje:
nem baj csak a szüleim meg a párom furcsálják h anyit eszek mert ez elöte nem volt igy . volt mikor napokig nem ettem és azért kérdeztem :)
2010. febr. 17. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!