Valgus Pro bütyök korrigálót ismeri valaki? Akartam rendelni innen,Semmi elérhetőség. A nevem, számom kellett nekik. Magántelefonszámon hívtak, de csak sípolást hallottam, és ennyi volt. Lehet valami csaló? SOS
Itt a link a 460 forintos termékre (a kérdező feljebb már megadta):
Kedves Kérdező!
Ha mégis műtétre kerül sor, 1000%-os megelégedettségel ajánlom Dr. Szikora Gyulát. Budapesten a Szent Margitban. Avagy ha a magánrendelését választod; Ars Medica Lézerklinika.
Most vagyok itthon, gyógyulási időszak alatt, már a másik láb műtétje után. Mindkettőn túl vagyok, fantasztikus. Persze fáj, de ezek a ValgusPro vagy mi a fene, semmti nem használnak. Én már csak tudom. Viszont így hogy a jobb lábam már teljesen gyógyult, a balon még igaz kötés van, azt tudom mondani hogy így jártam a világon a legjobban. Biztos siker. Gyógyulást Neked és minden sorstársnak! :))
Akkor ezt az olcsóbb fajtát próbálta már valaki?
Azon kívűl valami más változás, hogy fáj, nincs?
Csak azt tudom, hogy itt még csak el sem tüntették a photoshop nyomait... :) [link]
Egyik képen sem, de a padlószőnyeges kifejezetten katasztrofális. Azzal maximum nagymamákat vernek át, akik a monitort is alig látják...
Megbuherált kép... Oké, a sör és hamburger reklámban sem sört/burgert látunk a képen, hanem vegyszerek tömkelegét, amit gondosan előkészítenek a fotósoknak a "szobrászok/kotyvasztók".
Valami jó hatása biztos, hogy van, mert hivatkoznak ilyen-olyan hivatalos tesztelésekre, de senki ne várjon látványos javulást, ahogy a képeken.
Amúgy aki szeret bütykölni, én kinéztem magamnak egy képet és megcsináltam a saját bütyöktelenítőmet a képek alapján. Nah az használ! XD Ezek mindegyike is használ valamit. FONTOS viszont, hogy ezeket csak a kezdeti-közepes státuszban érdemesebb használni, mert ami már sebes, mint a nagymamámé, annak külön nem tesz jót, ha a gyulladt részt még nyomorgatja a valgus pro cucc. Vannak más fajták is, amik nem érnek a bütyökhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!