Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni az egészség...

Mit lehet tenni az egészség megőrzés érdekében akkor ha a szomszédban motorszervíz van?

Figyelt kérdés
Árt ez? úgy értem hogy a gyümölcsfák beveszik a motor által kibocsájtott káros anyagot, igaz a krumpli pl amit a boltban veszek lehet autópálya mellől is. na mindegy. szóval kell vele törődni? vagy annyira nem tud ártani? esetleg néha nehézfém tisztítás kell a szervezetnek? vagy szerintetek nem kell aggódni? költözés nem jöhet szóba. gyerekekre?
2010. febr. 16. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Igazából nem tudom fák mennyire fogják fel, vagy mennyi fa kéne, hogy azt a mennyiséget felfogja, de akkor sem 100 %-ig fogná fel.

Ha nem egész nap megy a kipufogás szomszédban,, és nem annyira szennyezik a környezetet akkor nem kell aggódni a gyerekeidért. Környezetért már jobban.

Erre egy megoldás van pedig, ha nagyon zavar, az pedig a költözés.

Én nem hiszek a csodaszerekben, hogy valaki egy tök egészségtelen környezetben nevelkedik és mindenféle csodateával meg bogyóval meg szerrel ezt ki lehet küszöbölni, ha egyszerűen mocskos levegőt lélegeznek be.

2010. febr. 16. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
sűrű, magas sövlényt nem lehetne arra az oldalra telepíteni? Esetleg egy magas palánkot is?
2010. febr. 16. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
bocs, sövényt
2010. febr. 16. 12:54
 4/5 A kérdező kommentje:
igazából nagy majd három méteres fala van ott szóval nem nagyon jön át meg végülis lent van a pincében de a sövény jó ötlet
2010. febr. 16. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:
ebben a városban K-Mo nem nagyon mennek az ingatlanok nagyon ár allatt meg nem kapok érte semmit
2010. febr. 16. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!