Lehet valami bajom?
Reggel úgy köhögtem hogy majdnem hánytam,hányingerem is volt.suliba csak egy zacsko kekszet vettem enni de nem bírtam enni belőle mert hányingerem lett ahogy ránéztem.szoval a suliba nem ettem semmit. tesin egész orán csak futottunk én azthittem ott dobom ki a taccsot.
utánna még rosszabb lett,erősebben hányingerem lett. korgott a gyomrom is és fájt nagyon a hasam. ithhon ettem de nem lett jobb. ugyanugy hányingerem van most is és fáj a hasam,és a fejem is fáj ,beszúr a lábamnál.
a fülem is fáj,és mostanába elég gyakran bedugul.edzésen alig birtam futni ott is hányingerem volt. szerintetek lehet valami bajom? (enni nem sokat ettem csak egy szendvicset,meg egy fél croassont)Egyek még? vagy probáljak wc-re menni? vagy mit csináljak hogy elmuljon?
Koszonom a választ!
ugye ez nem utal menstruáciora? nem szeretném ha most megjonne. (mármint ezek a "tünetek")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!