Abból lehet baj ha egy anyajegyből kitéptem a szőrszállat?
szerintem pedig lehet...nagyon vigyázni kell minden anyajegyre...inkább vágd le a szőrszálat:)
persze a végésnál is szépen, nehogy belevágj az anyajegybe:)
jajj nem jól olvastam:D szóval most az egyszer tépted ki?így értetted igaz?azt hittem rendszeresen...:)
akkor semmi baj nem lehet, nyugi:)
LEHET! Nagy baj lehet.
Tipikus logikátlan hozzászólás, amikor valaki azt gondolja, hogy azért, mert ő is csinálta már, és nem lett baja, másnak sem lehet. Az ilyen válaszolónak jó lenne logikát tanulnia.
Ha nem tudsz különbséget tenni a festékes és a nem festékes anyajegy között, akkor semmiképpen ne húzd ki. Kérdezz meg bőrgyógyászt, milyen típusú az anyajegyed!
Ha festékes anyajegyből kitéped a szőrszálat, akkor az könnyen elrákosodhat. Melanómát kaphatsz, ami az egyik legrosszindulatúbb daganatos betegség, csűnya halál. Ezt kockáztatod. Tehát amíg nem tudod biztosan, hogy nem festékes az anyajegy, NE HÚZD KI!
A fenti első válasz meg iskolapéldája lehetne annak, hogy miért kell fenntartásokkal kezelni a gyakorikérdéseken kapott válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!