Tompíthatja az agyat a sok online játék?
Nap mint nap játszom a facebookon egy ügyességi játékkal.
Sokat kell gondolkodni, nagyon nehéz pályákra jutottam, van mikor napokig nem tudok átlépni a következő pályára.
Gyümölcsöket kell gyüjteni.
3 azonos fajta gyümölcsből kell minimum 3 db-ot egymás mellé húzni, közben jeget kell törni, közben kiszabadítania pókot, rakétát robbantani és ez mind csak úgy lehetséges ha ezek közvetlen közelében jön ki a 3-4-5 vagy több azonos fajta gyümölcs.
És meg van adva hogy csak 20 lépésem van.
Azt vettem észre hogy játék függő lettem nem telik már el nap hogy ne pattannék a számítógép elé játszani akár 8-10 alkalommal is.
Azt vettem észre a gondolkozásom lelassult , fékel, néha nem fogok fel már egyszerű dolgokat, nem tudok megjegyezni dolgokat, elfelejtek dolgokat, nem emlékszem hogy tegnap mit ettem csak ha gondolkodok rajta pár percet.
Néha már nagyon unom a számítógépezést de mégis elé ülök mert úgy érzem muszáj, akár csak ha 2 percig is.
Szóval a sok számítógépezés is tompíthatja az agyamat?
Köszönöm a válaszokat!
Van benne valami amit mondasz.
Hogyan lehetne ezen segíteni hogy tudjak gondolkozni, és kapásból válaszolni jót nem pedig ami legelsőnek az eszembe jut.
Hogyan lehet gyakorolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!