Segítség Kétségbe vagyok esve? (több kérdés) 15 /L
Figyelt kérdés
Hétvége óta meg vagyok fázva, nem járok suliba se. Sportolni se tudok. 162 cm vagyok és 52 kg voltam és most 54 kg ra híztam ez idő alatt ;( ma sokat ettem? Reggel egy zsemlét félbe vágtam és a felét ettem meg. 2 db danon pudingot ettem pluszt egy banánt. 11 körül ettem egy almát és egy rizs youghurtot és kB 3 szelet házi sajtot. 2 körül paprikás krumplit ettem (nem volt sok, és kevés sem, olyan átlag adag) 3 körül ettem 3 db lekváros palacsintát. 7 körül egy youghurtot. Napok óta csak mézes teát iszok. Hizhattam ez miatt?2015. márc. 10. 21:16
1/3 anonim válasza:
Hogyne hízhattál volna. A danon pudingban eleve nagyon sok kalória van, főleg ha kettőt ettél belőle. A banánban, sajtban dettó. A lekváros palacsintáról nem is beszélve. :) Én ennyitől nem két kilót híztam volna, hanem kapásból 4-et. :-D
2/3 anonim válasza:
2 kiló nem a világ, betegen nem kell fogyókúrázni. Gyógyulj meg, aztán elmész sportolni és leadod.
Ne a zsemlén spórolj, inkább a pudingot, a nasikat iktasd ki. A többi étel oké a te korodban.
Jobbulást!
3/3 anonim válasza:
Ha 52 kg voltál és most 54 kg vagy akkor bizony híztál 2 kg-t. De ne aggódj nem vagy még így sem kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!