Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valakinel van otlete mi bajom...

Valakinel van otlete mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

18 eves vagyok kb 12-14 eves koromig 4 alkalommal ejszakaztam elviselhetetlen hasfajassal es hajnali 5-6 kornyeken mindig sikerult hanynom es utana elmult, voltam vele orvosnal de nem mondott semmit

idovel nagyon sok savam lett ha mar nem reggelizek kb ebredes utan egy oraval rosszul leszek

az utobbi ket evben 3-4 alkalommal minden elozmeny nelkul osszeestem felkeltem, hanytam, es jobban lettem

Tegnap este felkeltem hajnalban fel4-kor, mint altalaban mindig elhomalyosult a latasom, leizzadt a tarkom, remegtem, utana hanytam es elmult, ejjel limonadet ittam szoval a vernyomasom sem lehet, valaki hasonlo tunetekkel? hiaba mentem oroshoz felir gyogyszereket, de semmi sem hasznal

2015. márc. 8. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Mire kaptad a gyógyszereket? Valamit csak megállapítottak...

Nekem egyébként refluxom van, nagyon pontosan be kell tartanom egy napirendet, nem mindegy, hogy mikor mit és mennyit eszem és mennyit iszom, mert már fél órás késésnél is érzem, hogy marja a torkom a sav... Ha gyomorsavaddal van valami, akkor a rendszeresség nagyon fontos. És persze a helyes étrend /no csoki, no cukor, zsírszegény ételek, teljes kiőrlésű kenyér, zsemle, stb.../

2015. márc. 8. 20:03
 2/2 A kérdező kommentje:

quamatelt, esomeprazolt, meg hasonlo savlekotoket kaptam, hanyascsillapitot, de mindig olyan varatlanul tor ram hogy nemtudom idobe bevenni

figyelek az etkezesemre, hogy mit eszek es mit iszok, kerulom az edes fuszeres eteleket, a szensavas uditoket

de ez nem magyarazza az allando rosszulletem, szeduleseket, egyebkent normalisan eszek es hizaskeptelen vagyok mindossze 43 kg.

2015. márc. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!