Neo citran, fogamzásgátló mégis ütné egymást?
A sztorim annyi, hogy 4. hónapja szedem az Altforalle fog.gátló tablettákat, becsületesen, minden este, maximum 1-2 óra eltéréssel. Eddig minden simán ment. (voltak olyanok pl, h megjött, elmúlt, majd 1-2 napra gyengén visszajött, de erre a doki azt mondta normális.)14.-én kezdem el szedni a levél utolsó 7 tabiját, az már a placebo.
Február 23.-án ittam egy gyulladáscsökkentő italt, (flector rapid) , majd 24.-én egyet este, 6-7 óra körül.
25, 26, 27 és 28.-án este lefekvés előtt, kb a tabi előtt fél órával ittam egy neocitránt. Felelőtlen módón arra nem is gondoltam, hogy paracetamolt tartalmaz.
Párommal rendszeresen élünk nemi életet és a gyógyszeren kívül semmi mással nem védekezünk. Eddig nem is volt para, de mára megduzzadt a méhem, de estére visszahúzódott valamennyire, és barnás folyás jelentkezett. A melleim nem fájnak, csak meg vannak nőve/duzzadva. Ha így visszagondolok, 24.-én este együtt voltunk párommal és másnap reggel rosszul éreztem magamat.
Szerintetek van okom a terhességre gondolni? Lehet, hogy ez a beágyazódás lenne? Ha igen, akkor mikor érdemes a tesztet megcsinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!