Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mi a fülemen? (Kép lent)

Ez mi a fülemen? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Majdnem 2 hónapja lett lövetve két pc az oldalsó porcba.Az egyik oldalon ilyen fura dudor van mindkettő fölött néha gennyes és eléggé fáj.Fönt is van kettő,az szúrva volt és azzal semmi ilyesmi nem volt.Mit csináljak?Mi ez?

[link]

2010. febr. 14. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom. De szerintem nézesd meg a héziorvossal. Ha ő nem tudja, hogy mi az, akkor elküld majd szakemberhez, aki tudni fogja. Jobbulást.
2010. febr. 14. 18:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. febr. 14. 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Vad húsnak hívják, de ez még nem annyira komoly. Nekem is volt. Alkohollal és neogranormonnal le lehet szárítani.
2010. febr. 14. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez egy zsírmirigy. Tele van gennyel, ezt steril tűvel ki lehet szúrni, és kinyomkodni belőle a gennyet. De ez a pc-től van. Lehet, hogy kaptál valami kis fertőzést, amikor átszúrták a füledet.
2010. febr. 14. 18:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok

Inkább ne szurkáld, mert még a végén elfertőződik és 3x ekkora lesz. Nem véletlenül szokták leszárítani.

2010. febr. 14. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha genny van benne, azt hiába szárítgatja. Ez nem seb, hogy majd leszárad.

Biztos jót akarsz, de nem tudom, volt-e már a te füleden zsírmirigy. Na nekem volt, és kiszúrták, és annyi büdös genny jött ki belőle, hogy csak na...!

Nem mondtam, hogy a kérdező szurkálja magának (mondjuk, én megcsinálnám, mert tudom, hogy semmi az egész. De az is elég, ha erősen megnyomja, mint egy pattanást.)

2010. febr. 14. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, volt nekem. A fülemen 4x, az orromon 2x és a köldökömön is 2x. Minden alkalommal leszárítottam. Nem fájt, nem volt nyoma, és legtovább is egy hét alatt elmúlt (volt ami egy nap alatt). Szóval nem értem minek szurkálni.
2010. febr. 14. 19:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!Anyukám kiszúrta,tényleg genny jött belőle de már sokkal jobb,és eltűnt a pukli :)
2010. febr. 15. 15:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Na...?? :)

(tegnapelőtt 18:40 voltam)

Örülök, hogy rendbe jöttél!

2010. febr. 16. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!