Az normális, hogy minden nap gondolok a halálra?
Nyugi, amióta apám meghalt nekem is minden nap eszembe jut, hogy meghalok. Még van 9 évem, és annyi leszek, mint apám a halálakor...
:(
szerintem normális hogy az ember időnként elgondolkodik a halálon.. de azért minden nap egy kicsit gyakori..
le kell kötnöd magad vmivel, hogy ne legyen időd ilyeneken gondolkodni, találj megadnak vmi hobbit, vmit ami érdekel..
az az ember aki reggel elmegy dolgozni, aztán otthon végzi el a dolgát és végül fáradtan elmegy aludni, nem igazán gondolkodik ilyenen.. nincs rá se ideje se energiája.
aztán amikor mégis eszedbe jut akkor gondolj inkább arra, hogy mennyi szép dolog fog még veled történni.. nem tudom hány éves vagy, de bármennyi is, az átlag életkor az olyan 70 körül van, szóval jó eséllyel sok mindent fogsz még átélni. És igen, egyszer véget ér, de akkor mivan? Biztos volt/van vmilyen kedvenc filmed/sorozatod, és tudod hogy egyszer véget érnek, de mégsem arra gondolsz hogy majd vége lesz és milyen szar, hanem élvezed amíg vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!