Korpásodás egyik napról a másikra?
Soha nem voltam még korpás, most viszont egyik napról a másikra megjelent. Tegnap megmostam a hajamat a szokásos samponnal és balzsammal, ami eddig is nagyon jól bevált, megszárítottam, és lefeküdtem aludni, ma reggelre pedig korpával keltem. Száraz korpa, nagyon feltűnő, hatalmas darabokban.
Mindig azonnal szárítom a hajamat, három, de gyakran négy naponta mosom. Csillogó, fényes, egészséges hajam van, egyáltalán nem száraz, nem töredezett, tehát a samponom, a balzsamom és a pakolásom jól ápolja. Mindig hordok sapkát, amint elkezdődik az ősz, és addig, ameddig tíz fok fölé nem megy a hőmérséklet.
Akárhol olvastam a száraz korpáról mindenhol azt említik, hogy attól alakul ki, ha szárítja a sampon, a hab, és a lakk ( egyiket sem használok ), nem hord az illető sapkát, hajlama van rá, vagy alapból is egészségtelen a haja, illetve gyakran mossa. Akkor nálam mégis mitől lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!