Alkohol nélkül vagyok bódult. Ez bajt jelent?
Figyelt kérdés
Körülbelül 8 hónapja néha ( félhavonta 1x körülbelül, de teljesen kiszámíthatatlanul) megesik, hogy a látásom megőrül. Bódultnak érzem magamat, pont olyannak látom a világot, mint amikor magamhoz képest több alkoholt iszok. Nem teljesen ugyanaz, mert nem jár hozzá, hogy sokat beszélnék, ingadozna a hangulatom, csak úgy látok, mintha részeg lennék. Talán ez is fontos lehet, de gyárban voltam operátor 1 hónapot, a legkisebb alkatrészeket válogattam és ott kezdődött el ez az utolsó hétben. 8 órán át apró hibákat kerestem több ezer alkatrészen. Lehet ebből még gondom vagy elfog múlni?2015. márc. 3. 17:52
1/2 anonim válasza:
Nem lehet tudni, h ez pontosan mi, menj el surgosen egy kivizsgalasra, ill. orvossal oszd meg ezt a problemat, ez itt tenyleg nem a megfelelo hely ennek megoldasara, amugy nagyon is elkepzelheto, h az elozo munkahelyeddel van osszefuggesben, de ezt csakis orvos fogja tudni erdemben megvalaszolni.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, akkor felhozom neki. Nem tudtam, mennyire súlyos a helyzet. Köszönöm a választ.
2015. márc. 3. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!