Az ópiát és az opioid kifejezések között mi a különbség? És mindkettőt ki lehet mutatni vizeletből vagy vérből?
Eddig csal annyi tapasztalatom van, hogy pl a tramadolt nem mutatja ki a vizelet-drogteszt, na de jó lenne ezt kicsit részletesebben tudni.
Hátha valaki otthon van ebben ... köszi előre is.
"Opioidnak nevezik mindazokat a természetes, félszintetikus és szintetikus vegyületeket, amelyek a morfinhoz hasonlóan a szervezet opioid receptorain hatnak és hatásuk a kompetitív antagonista naloxonnal (Narcanti) felfüggeszthető.
A fentiektől eltérően ópiátoknak nevezik a természetes morfin-származékokat, és ópiumnak a mákból (Papaver somniferum) kivont természetes alkaloidok keverékét (amely tartalmaz morfint, kodeint, tebaint és narkotint)."
( [link]
Nagyon gyorsan lebomlanak.
Ezért is lövik magukat annyira sokszor a herkások.
Ezért lehetett negatív a teszt.
Amúgy ez valami vacak 2-3 ezer ft-os otthoni teszt? Mert az semmire sem jó!!
Nem nem, a teljesen hivatalos kórházi drogteszt nem mutatja ki a tramadolt.
Oké, nem is számít kábszernek, tudom, na de mégis opiod-származék, nem? és amúgy ha jól tudom, aznap is vett be az illető, amikor csinálták a drogtesztet, azaz tuti biztos nem mutatja ki. Hát hogy mennyire gagyi, én azt nem tudom, de elvileg ez a hivatalos tesztjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!