Volt már valakinek hasonló kiütéses betegsége?
Figyelt kérdés
Voltam laborban, hasi ultrahangon, röntgenen, székletmintát is vizsgáltak már (mindenre negatív lett). Látszólag teljesen egészséges lennék, ha nem lennének a kiütéseim és a néha fel-feldagadó testrészeim. Bőrgyógyászaton felírták nekem a lertazint, azóta nem hólyagosak a kiütések, csak vörös pontos, vagy összefüggő területek vagy esetleg patkó alakúak. Általában ébredés után, valamint késő este, lefekvés előtt jelennek meg. Tehát nem táplálkozás után. A szemhéjam, a felső-alsó ajkam, ujjaim, tenyerem, talpam szoktak bedagadni felváltva. Nem szedek semmilyen gyógyszert rendszeresen, kivéve a lertazint, nem váltottam mosószert, öblítőt, ezeket az általános kérdéseket már lezongoráztuk a bőrgyógyászaton. Fél éve húzódik ez a helyzet, már teljesen megvisel idegileg is. Mivel már fordultam orvoshoz, eredménytelenül (persze továbbra is járok) gondoltam felteszem itt is a kérdést, hátha találkozott már valaki hasonlóval.2015. márc. 2. 10:21
1/2 anonim válasza:
Nekem van egy tippem, amit apró szöszmöszök okoznak. Az orvosok vitatják, hogy létezik e ez az új betegség, Morgellon's kórnak hívják és erre adott immunreakció, allergiás válasz lehet a dagadás.
Semmit sem veszítesz, ha jól átporszívózod az ágyat, a padlót és a falat is, ahol alszol és lemosod magad hiperolos vízzel, szaunába jársz, forró fürdőben áztatod magad.
Szedjél C vitamint, meg ne hagyd el magad, hanem sportolj, kondizz, kocogj, mert bármilyen bajod van, mindent jobban elviselsz, ha keményíted magad...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, az a helyzet, hogy az ágy és minden porszívózásán túl vagyok, volt amikor atkákra, vagy rühösségre gyanakodtak. Nem vált be. Elhagyni nem hagyom magam, járok futni, C vitamint is szedek, használtam mosakodókenőcsöt is, úgyhogy még küzdök :)
2015. márc. 2. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!