Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális, hogy ennyire keménye...

Normális, hogy ennyire kemények a körmeim?

Figyelt kérdés

Nem gombásak, és semmi furcsaság nincs rajtuk mások körméhez képest, azt leszámítva, hogy nagyon kemények. Én pl csak fürdés után tudok normálisan körmöt vágni, különben olyan kemények, hogy szenvednem kell vele, a lábkörmeimet pedig csipesszel levágni nem is tudom, mert nem bírnék alányúlni a csipesszel, csak ollóval. Bár ez lehet csak az én ügyetlenségem.

De semmi problémát nem okoznak, nem fájnak, nem töredezik, tényleg, úgy amúgy teljesen egészségesnek látszanak, csak iszonyú kemények. Egyszer valaki szóvá is tette, és csak akkor tűnt fel, mekkora különbség van az én körmeim és az övé között.

Van más is így? Ez normális ugye?

2015. márc. 1. 13:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Normális. Ez olyan mint, ahogy az is normális, hogy amíg másnak ritkuló vékony szálú haja van addig másnak sűrű vastag szálú. Sok minden összefügg, főleg a táplálkozás és a genetika. Még a középiskolában volt egy lány az osztályomban, neki olyan körmei voltak a kezén, hogy vastagabb volt mint egy átlagembernak a nagylábújján a a körme. Nem lehetett volna sehogy elhajlítani, fekvőtámaszozni tudott volna rajtuk.
2015. márc. 3. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!