Mitől büdös a fülem luka, ahol a fülbevalóm van?
Nekem is volt ilyen, egy típusú fülbevaló okozza, amit ilyen "összenyomós". Bár ez ezüst volt. Tehát nem az, ami beakasztós, ha érted:)
Azért van, mert begyulladt tőle a lukad és gennyesedik. Többet mozgasd is, mert én nem mozgattam és úgy betelt gennyel a bőr alatt, hogy nem is tudta a fülbevalót hordani.
Szia!
Nekem is volt ilyen. Mindig más fülbevalóm volt. Aztán kipróbáltam, aranyat tettem bele, mert azt mondták lehet nem bírja a fülem. Láss csodát, azóta semmi baj, helyre jött, de nem is teszek mást bele, csak aranyat, sőt 99%-ban a kis aranykarikámat hordom.
Szerintem próbáld meg. De adj neki kis időt, mert gyógyulnia kell a fülednek.
Fehérarany és orvosi fém fülbevalóm van. Sajnos bedugósak, mert a kisfiam kiszedné a karikát:) Akkor úgy tűnik ez ilyen. Lehet, hogy a karikával jobban szellőzik, azért jobb az. Akkor majd ha már megérti, hogy nem szedjük ki, akkor visszarakom azt.
Köszönöm a válaszokat!
Betadine oldat, a kivétel után, steril lappal, a lukra és környékére, szappanos lemosás és szárazra törlés után, minden este, és reggel,
éjjelre kivenni, és orvosi alkoholban tartani, patikában vehetsz, úgy kérd, hogy spiritus concentratust szeretnél 100gr.-ot.
3-4 nap alatt meggyógyul, de max. egy hét, tutira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!