Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy hozzam rendbe? Körömbenöv...

Hogy hozzam rendbe? Körömbenövésem van és nem akarok sebészetre menni.

Figyelt kérdés

Voltam már házi orvosnál vele..

Azt mondta, h. mennyek bőrgyógyászhoz és sebészetre semmiképp se mert h. "össze barmolja" + olvastam is h. valakinek utána megint visszajött.. na és a bőrgyógyász a sebészetet mondta... szal. milyen cuccal lehet elmulasztani?

Nem komoly, nem is fáj, csak nagyon ritkán (pl tesin ha ugrok és úgy érek le ahogy nem kéne..)..

Remélem valaki tud segíteni.

És előre is köszönöm a válaszokat.

2010. febr. 13. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
A sebészeten megoldják a problémát. És tanácsot is adnak, hogy ne legyen többször ilyen. Mindenképpen megéri elmenni!
2010. febr. 13. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el bátran a sebészetre hidd el kifogod birni,kitartás,erös vagy!
2010. febr. 13. 18:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát.. egy próbát megér..

Ésss.. valaki tud Békéscsabán egy rendes dokit?

2010. febr. 13. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is volt körömbenövésem pár éve.Én lézersebészetre mentem,ahol a körmöm benőtt oldalát szép egyenesre szabták.Azóta is minden oké vele.Előnye,hogy nincs varrás+varratszedés,viszont zsebbe kell nyúlni...(anno 10e HUF volt)
2010. febr. 13. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!