Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez miért van? Mire utalhat?

Ez miért van? Mire utalhat?

Figyelt kérdés

Fehér folyásom van már több mint egy hete,fáj a mellem is,nagyon néha viszket is.

Mostanában pedig fáj a hasam is,de nem csak lent hanem az egész(az emésztéssel is problémáim vannak) kemény is néha.:(

Voltunk együtt sokszor a Párommal,de védekeztünk óvszerrel és akkor is kivette mielőtt elment,de volt párszor,hogy megszakítás volt (tudom,hogy az nem olyan mint az óvszer) de ilyenkor is mindig kivette időben,nagyon figyelt.

Akkor most miez?

Pár hónapja fel voltam fázva,de sose zavart be a mensimbe.

Kivéve legutolsó mensimkor akkor 1 hétnél többet késett,de akkor az idegesség miatt,kiderült.

Most volt meg nem rég,10.-e körül.Nem értem miért fáj akkor és mik ezek? Hamarabb meg fog jönni vagy mi?

Barátom mondta ne féljek.

Vagy csak nő a mellem?

A fehér folyás kezd múlni,mert büdi volt ezért krémmel kenem,de félek mégse fertőzés.

Köszönöm a segítségeteket előre is!

L

2015. febr. 25. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Akár terhesség is, a megszakítás NEM védekezés.
2015. febr. 25. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen hamar nem szoktak még megjelenni a terhességi tünetek.
2015. febr. 25. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Terhes is lehetsz
2015. febr. 25. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!