Hol van bennem a "súly"? Sok hitetlenkedés és értetlenség
Figyelt kérdés
ma volt a suliban súly magasság mérés amiben kiderült hogy 181 cm vagyok és kb 81 kg. 19 vagyok. az a baj hogy ez egyáltalán nem látszik meg. úgy értem hogy néznek 70kg-nak kb. és megértem én hogy más testalkat teszi, de itt valami nagyon nincs rendben, mert más srác sokkal szélesebbnek "nagyobb darabnak néz ki" és kiderült hogy csak 75 kg. rajtam ami van biztos hogy csak fölösleg. na de itt a baj (ami nem is baj csak ilyen szokatlan) hogy nem látszik meg! vékony vagyok szabály szerűen a 75-70 kghoz képest is, és meghökkentek hogy én hogy lehetek 81. magam sem értem, ha ennyi is vagyok, hol van a "súly" bennem ami ennyit nyom. még egy nagydarab osztálytársam is csak 88 akkor lepődtem meg igazán hogy én sehol sem vagyok hozzá képest holott majdnem annyi vagyok. és aztán mikor mondtam a többieknek, hogy mennyi is vagyok, csak a meghökkenés ment hogy én biztos hogy nem vagyok annyi, a csontos arcom, vékony karom egyértelmű jele...pedig én előttük ráálok a mérlegre, hogy igen... hogy lehetek én ennyi, és mitől lehet ez hogy ilyen súllyal mégis vékony vagyok, holott más, hasnonló magassággal és kisebb súllyal is nagyobb darabnak látszik. még azt mondom ha meg is látszódna a súlyfelesleg, elfogadnám, de hogy ilyenre formált a természet így megviccelt talán még 10-20 kg további súly sem látszódna meg rajtam igazán.2010. febr. 12. 22:08
1/6 anonim válasza:
Nem hallottál vastag vagy erős csontozatú emberekről? A csont sokkal tömörebb mint a hús és a fajsúlya is nagyobb.Vannak vékony ún madárcsontozatú emberek azoknak sokkal vastagabb hús kell a csontra hogy legyen súlya.
2/6 A kérdező kommentje:
hallottam róla természetesen de hogy a csontozat ennyit dobjon a súlyon nem gondoltam...
2010. febr. 12. 22:26
3/6 anonim válasza:
Dede ez a csontod lesz, sorstárs ;-) Engem is alulbecsülnek úgy 10-15kgmal. Inkább örülj neki. Én is azt teszem :D
4/6 anonim válasza:
Szintén zenész..kb 10 kiloval mindig kevesebbre tippelnek
5/6 anonim válasza:
Nálam is ez van.
Van előnye is: nekem speciel még soha semmilyen csontom sem tört el, vagy repedt meg.
6/6 A kérdező kommentje:
amúgy nekem sem tört még el:) lehet tényleg "előny" ez
2010. febr. 13. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!