Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az állkapcsom oldalra mozdul?

Az állkapcsom oldalra mozdul?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta (vagy talán már születésem óta, erre nem emlékszem) van az hogyha kinyitom teljesen az állkapcsom és csuknám be akkor becsukás közben kitér oldalra majd visszamegy a helyére. Egyébként nem fáj, nem akadályoz semmiben csak kíváncsi vagyok hogy ez mitől van? És lehet valamit csinálni ellene?
2015. febr. 22. 19:52
 1/3 A kérdező kommentje:
*16/L
2015. febr. 22. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi gond vele, ha nem okoz problemat ne foglalkozz vele. Nekem is hasonlo, emiatt kicsit fere hord a harpasom. Nem okoz kulonosebb gondot, max fogtomeskor, mert maskepp kell igazitani a tomes magassagat. Valamint figyelnem kell mennyire tatom ki a szamat. Asitaskor ki is tud akadni, olyankor roppanni is szokott. Nekem a laza izuleteimmel magyaraztak. Valoszinuleg neked is azert. Nem ropognak veletlenul feltunoen sokat a csontjaid? Terded, bokad, valaid, labujaid, gerinced?
2015. febr. 22. 20:04
 3/3 A kérdező kommentje:
De :) A térdeim és a gerincem, nem mindig de elég sokszor.
2015. febr. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!