Szúr a mellkasom a szívem környékén. Miért?
Általában napi szinten többször is szúró, fájó, nyilaló érzés van a szívem környékén.
Arra gondoltam, hogy mivan ha beszorul a levegő. De ennyiszer?? Napi szinten??Furának tűnne.
Illetve állandó fáradtságot érzek álmos vagyok mindig és gyenge.
+izomrángásaim is vannak napi szinten de nem olyan nagy hogy mozog a karom magától hanem pl. a vádlimba mindig olyan mintha mocorogna vmi. De ez több helyen is elő fordul.
Nem tudom mi kínom lehet de remélem nem valami komoly.
Annyi hogy dohányzok meg bulik alkalmával alkoholt fogyasztok de semmi mást károsat nem csinálok.
19 éves fiu vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
és mivel tudnám csökkenteni a stresszt?? Mert pl. én nem érzem magam olyan stresszesnek. Vannak gondjaim de kinek nincsenek? :/
Orvoshoz meg azért nem akarok menni mert mivan ha tényleg valami gond van velem? Félek attól.
Ismerősöm nagyanyja kórházba dolgozott és ő is azt mondta hogy vérvétel kéne.
Egyébként azt lefelejtettem hogy a családba nagyanyám 3x kapott infarktust. Anyám testvére is abban halt meg illetve anyám szíve is rossz.
Lehet hogy örököltem volna és az én szívemmel is gondok vannak??
mostanság csináltak nekem is célzott vérképet a normál vizsgálatok mellé szivtáji nyomás, időnkénti fáradtság miatt + EKG.
negativ lett )
nyugtató, szorongás oldó gyógytea esetenként vagy egy-egy gyógynövényes tabletta jó szolgálatot tehet!!!
a lábamban nekem is volt olyan érzés, mintha hangyák mászkálnának, vagy bocsánat, de kukacok mászkálnának benne.
nagyon rossz volt.
Nekem ennyi idősen hasonló panaszra egy idős doktor azt mondta, hogy bordaközti idegzsába.
pihenj eleget, igyál elegendő vizet!!! és a cigit pedig próbáld meg végleg letenni, főleg, hogy családban voltak keringési problémák.
Ez viszont nem azt jelenti, hogy Te is szivbeteg leszel!!!!
dolgozol? tanulsz?
Értem. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Egyébként még tanulok.
A vitaminhiányra én is gondoltam csak nem tudom hogy milyen vitamin hiány az. Mert én eszek gyümölcsöt, zöldséget D-vitamint szedek szóval ha az is lenne nem értem hogy hogy. De mind 1. Köszönöm a válaszokat lehet tényleg el kellene mennem az orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!