Miért izzadok éjjel a takaró alatt?
szinte minden reggel úgy ébredek hogy átizzadt rajtam a poló, pedig kb 20-21 fok van a szobámban
19/F
Lehet betegség tünete, bár szerintem nem olyan meglepő, ha 21 fok körül van a szobában a hőmérséklet, plusz ha a takaród is meleg. Legalábbis magamból indulok ki, nekem néha a 18 fok is sok, de ez nyilván egyénileg változó.
Van esetleg más tüneted?
Amit én eltudok képzelni, hogy stresszes vagy mostanában. Nekem néha néha fordul csak elő, de olyankor általában nagyon szar napom volt.
Én pl imádok nyitott ablaknál aludni. Próbáld ki te is. Még csak tisztább a levegő és rendesen betudsz takarózni. Télen is gyakran van nyitva az ablak bukóra éjjel. Nem 1x keltem már fel 10-14 fokos "hidegben" Persze ajtót csukd be, hogy ne a ház hűljön ki. De jobban alszom, kipihentebben kelek fel és egész éjjel be vagyok takarózva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!