Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez légzészavar? Vagy mi lehet?

Ez légzészavar? Vagy mi lehet?

Figyelt kérdés

Mostanában nehezen kapok levegőt.. vagyis úgy érzem,mintha az a levegő amit beszívok nem lenne elég:S pedig biztos elég,mert ha nem lenne az rosszul lennék nem?:O régebben(8 éves korom körül) is volt ilyen,de én azt hittem,hogy be képzelem,mert akkor témában is volt ez. Az anyai nagymamám asztmás,ez a családban senkire sem üt vissza,nem tudom hogy mennyire befolyásolható-e... a szüleim nem nagyon törődnek ezzel hiába mondtam nekik,mert nem tudják elképzelni hogy milyen érzés,meg nem is mindig mondom nekik. Nem tudom hogy mi lehet ez.. rendesen szellőztetek és az utcán is van hogy így érzem,ott pedig van levegő. Olyan helyen is rám jött ez ahol eléggé tisztának mondható a levegő..

kérlek titeket segítsetek. 13/L

2010. febr. 11. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a problémám sajnos.
2010. febr. 11. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is így voltam. De nem vagyok asztmás. A stressz az oka és azért nehezen vettem a levegőt. :S
2010. febr. 11. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Asztmában a kilégzés a nehezített, nem a belégzés. Meg voltam győződve róla, hogy nekem az van, de a tüdőgondozóban kivizsgáltak és nem.

Ha nem múlik, vizsgáltasd ki magad. Lehet pszichés is. Próbálj meg zacskóba lélegezni, hogy jobb-e? Állítólag az azért jó, mert ha csak pánik, az embernek pont attól lesz légszomja, hogy túl sok oxigént kapkod be, ilyenkor jól jön egy kis szén-dioxid.

2010. febr. 11. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Éjszakánként is van ilyened vagy csak napközben?
2010. jún. 6. 23:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!