Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy gyógyítsam a pókcsípést?

Hogy gyógyítsam a pókcsípést?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hete arra ébredtem, hogy a gyűrűsujjam teljesen bedagadt, és nagyon fájt, mintha eltörtem volna. Aztán később 2 vörös csípésnyom (nincs sárga pötty a közepén, sima vörös csak) jelent meg rajta, ami azóta sem múlik. Esténként nagyon begyullad, meleg és viszket, nappal meg bedagad.

Próbáltam sima vizes és szódabikarbónás borogatást, valamint ezüst kolloidot tenni rá, de nem változott a helyzet, ittam kalciumot is, de semmi.

A háziorvosom csapnivaló, így hozzá nem szeretnék menni. Tudtok valami házi praktikát, amivel elmulaszthatom? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2015. febr. 12. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Fenistil gélt, de ha ez sem segít, akkor bőrgyógyászhoz menj. Biztos, hogy pók volt? Mostanában sok helyen van ágyi poloska, annak is sokáig fáj és viszket a csípése. Igaz akkor lenne azóta is újabb csípés.
2015. febr. 13. 08:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :) Csak ez az egy csípés van, és ahogy néztem a google-ban, a poloskacsípés máshogy néz ki.
2015. febr. 13. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor valóban pók lehetett, de ha 2 hete ilyen fájdlmas és csúnya a helye, menj el bőrgyógyászatra.
2015. febr. 13. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!