Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nyugtatót veszek be ivás...

Nyugtatót veszek be ivás előtt abból baj lehet?

Figyelt kérdés
Hétvégén megyek egy házibuliba, de nagyon izgulok,mert alig fogok ismerni valakit, nagyon stresszelős vagyok, hogy elkerüljem a kezdeti szorongást, bevennék egy fél frontint, vagy valerianát, mielőtt elindulok,és kb. 1 óra múlva kezdenék inni,abból lehet baj?
2015. febr. 12. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát engem egy fél frontin kiüt, elalszok tőle. De piára nagyon nem jó ötlet. Igyál előtte az is ellazít. Am megértem mit érzel én is szorongós vagyok, sedatif PC-t szedek viszont arra sztem lehet inni.
2015. febr. 12. 19:51
 2/4 szamo77db ***** válasza:
Soha ne igyál gyógyszerre! Nem tudhatod, milyen hatással lesz rád az alkohol és a gyógyszer együtt!
2015. febr. 12. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:

mindenkire más hatással vannak ezek.

(frontint pl én kettesével szedtem 0,50)

volt hogy ittam is aznap,és semmi nem volt...

lehet h neked sem lesz bajod tőle,de lehet,hogy rosszul leszel, behánysz,elájulsz..

2015. febr. 12. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne igyal. Ki tudja hogyan hat rad. El is ajulhatsz stb...
2015. febr. 12. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!