Milyen esélyem van Colitis Ulcerosa mellett teherbe esni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 13:59
1/5 anonim válasza:
Immunológiai betegségnél úgy tudom, a nők 80%-a tud kb. teherbe esni, persze attól is függ, h milyen súlyos betegséged.
2/5 A kérdező kommentje:
Gyógyszer mellett tünetmentes vagyok./Budenofalk/1 terhességem volt 1-2 hetesen elvetéltem.6 éve szeretnénk babát.Márciusban Szegeden inszemet csinálnak.
2010. febr. 11. 14:29
3/5 anonim válasza:
hát lehet már nem aktuális neked, de én simán teherbe estem, igaz tünet és gyógyszermentes voltam évekkel a Collitis diagnosztizálása után. Szerintem nincs köze a teherbe-eséshez, de lehet nem jól tudom. Inkább a terhesség alatt kell figyelni, hogy kiegyensúlyozottan úgy étkezz, hogy a baba is megkapjon mindent, de mégse egyél olyat, ami gondot okoz a betegségednek. Nekem ez volt a nagyobb kihívás.
4/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm a választ!
Sikerült teherbe esnem és már meg is született a babám :)Azóta is jól vagyok.Több mint 6 évet vártunk rá,de végre megérkezett!!! :)
2011. júl. 5. 14:44
5/5 anonim válasza:
őszintén gratulálok nektek és veletek örülök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!