Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van ez? Hogy tudnám...

Miért van ez? Hogy tudnám eltüntetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kicsikét furcsa kérdéssel állok elétek, nem tudom a téma megfelelő e neki de jobbat nem találtam. Fiú vagyok, és egy eléggé kellemetlen dolgom van. Eléggé tág a két mellbimbóm és eléggé zavaró, mivel beindult az úszás is az iskolában és nem merek így mutatkozni mert kinevetnek és lecikiznek. Szeretnék valami természetes módot választani amivel el lehetne tüntetni ezeket, műtétet sem szeretnék. Ebben kérném a tanácsaitokat, esetleg gyúrással, nyújtással lehetne valamit segíteni?

Minden segítőkész hozzászólásra megy majd a zöld kéz! 16/F

2015. febr. 9. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Bocs, mit jelent az, hogy tág a mellbimbód? Nagy a bimbóudvar?
2015. febr. 9. 22:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehetséges, igen. Nem olyan nagyon erősen kitüremkedő de viszont eléggé feltűnő mivel sovány alkat vagyok. Esetleg gyúrással lehetne segíteni hogy mondjuk ott feszesebb legyen a bőr és odasimuljon a testemre?
2015. febr. 10. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!