Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez a hatalmas...

Mitől lehet ez a hatalmas karika a szememen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb 2 hónapja kialakult egy jó nagy karika a szememen, az egyiken sokkal kevésbé, de a másikon mintha ketté lenne hajtva a bőröm teljesen, nagyon erős!! És pár órával felkelés után halványodik, majd mikor újra felkelek, megint nagyon erős.. Pedig reggel kisimultabb az arc, ez biztos hogy nem a kortól van, hisz még csak 22 vagyok és nem is vagyok ilyen fajta...

Alszom rendesen és iszom is eleget! Már arra is gondoltam hogy az arcüregem meg van gyűlve (mert allergiás vagyok és régebben is le kellett szívn- viszont akkor nem a szememen szokott lenni a karika, hanem lejjebb az arcomon látszik hogy fel van gyűlve..) Szóval tanácstalan vagyok, segítsetek.. :( Esetleg ha mégis az utóbbi a probléma, mit lehetne tenni? Nem akarok megint műtétre menni.. valami párologtatás, gyógytea stb?

Köszönöm a segítséget!

2015. febr. 9. 13:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja amúgy a bőröm is száraz és eleinte vörös volt a töve, de kenem folyamatosan és semmi változás, szóval szerintem ez is kilőve. :(
2015. febr. 9. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Allergiától ilyen. Valami háztartási tisztítószer, étel, gyógyszer okozhatja.
2015. febr. 9. 14:07
 3/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért halványul el estére? :S Gyógyszert nem szedek, tisztítószert ugyanazokat használok mint eddig is, és szerintem nem eszek különösebb vagy más ételeket, legalábbis akárhogy gondolkodom nincs ötletem... macskánk van benti, ilyenkor állandóan bent van mert kint hideg van, viszont most alig hullik a szőre, nem úgy mint nyáron és 2 éve hogy velünk van, akkor miért csak most van az a ránc? Ha allergiás lennék rá, akkor szerintem viszketne a torkom fülem, szemem, ahogy az általában szokott allergia időszakban, de most semmi ilyen tünetem nincs. A vérkeringésemmel lenne baj? Mondjuk elég rossz ágyunk van, be van süppedve és a párnám is csomós, aránytalan.. egy másik hozzászólásban láttam hogy ez is gond lehet. De ilyen probléma is már régebb óta van- igaz hogy egyre rosszabb az ágyunk, december óta lehet még jobban besüppedt.
2015. febr. 10. 18:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Meg vérszegény is vagyok..
2015. febr. 10. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Allergiás szemduzzadás nem jár mindég viszketéssel. Tudom miről beszélek, mert nekem is ez van. A macskától lehet, de akár ételektől is. A ránc a karika alatt a szem alatti püffedéstől van.
2015. febr. 10. 19:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem is volt kisebb koromban karika, mikor nagyon allergiás voltam és ki volt száradva a bőröm. De pont ma olvastam hogy a sötét karika lehet vashiány is, én pedig vérszegény vagyok már évek óta és szedtem rá vastablettát, de már 1 éve nem kezelem, úgy érzem az lehet az oka, úgyhogy ezt elkezdem kezelni, remélem elmúlik.. meg elmegyek egy allergia tesztre is, az nem árt.
2015. febr. 11. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!