Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet belőle probléma?

Lehet belőle probléma?

Figyelt kérdés
Lázas vagyok, és elnéztem, hogy mennyit kell bevenni az antibiotikumból. Felet vettem be másfél helyet. Ebből lehet valami baj, vagy oda az egész gyószer?(1-2 órával később, mikor észrevettem, hogy rosszul vettem be, gyorsan bevettem egy egészet.) És még plusszba lázcsillapítót is szedek.
2010. febr. 10. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább abból lehet baj, ha egyáltalán antibiotikumot veszel be orvosi utasítás nélkül, láz ellen. Ha kevesebbet, abból nem.
2010. febr. 10. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Bajod nem lesz. Viszont hátrányba hozhatod magad, mert felelőtlen antibiotikum használat során kialakulhat baktérium-rezisztencia. Utána sokkal nehezebb lesz kipusztítani. Feltételezem, hogy csak vírus, tehát semmilyen követekezménye nem lesz a tettednek :)
2010. febr. 10. 19:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Neem, voltam orvosnál:D Ő írta föl, csak rosszul vettem be.
2010. febr. 13. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!