Milyen az a vízipipa? Mennyire egészségtelen?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mit kell vele csinálni? Olyan mint a dohányzás? Az egyi osztálytársamnak hallottam hogy van, és majd lesz osztálykirándulás, de én nem vagyok... olyan. Vagyis.. inni is csak ritkán szoktam, pia nélkül is jól tudom érezni magam, de biztos hoznak inni, jó, azt még bevállalom, egy kicsit. De vízipipázni nem hiszem, hogy szeretnék. Eddig olyan nagyon visszahúzódó voltam, de most bekerültem egy nagyon jó társaságba és a tanulás is elég jól megy, de ebbe nem szeretnék belemenni. Ti mit gondoltok erről?2015. febr. 6. 22:53
1/1 anonim válasza:
Szívni szokták, csak nem tüdőzik le. A füstje sokkal lágyabb a cigarettáéhoz képest és az íze se kellemetlen. Amúgy biztos meg értik ha te nem akarod csinálni, de senki nem halt bele még abba hogy kipróbálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!