100 db roxerát és 50 db vidotint vett be az anyósom. Belehalhat?
Figyelt kérdés
Már régóta fenyegetőzött öngyilkossággal, sajnos eléggé labilis idegállapotú, de eddig azt hittük a férjemmel, hogy nem tenné meg soha. Most hívott minket, hogy bevette ezeket a gyógyszereket és hogy minden a mi hibánk. Természetesen kihívtam a mentőket, de nem tudom mire számítsak :/2015. febr. 6. 18:24
1/4 anonim válasza:
Kimossák a gyomrát,aztán átviszik a pszihiátriára.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire ért a gyógyszerekhez, vagy mennyire nézett utána, de ez a két készítmény kevéssé alkalmas az emberi élet kioltására. Igen nagy valószínűséggel maradandó károsodás nélkül megússza. Ha ezt tudja/tudta, és ráadásul telefonált is, úgy tűnik, csak a figyelmet akarta felhívni magára. Mindazoláltal semmi garancia nincs rá, hogy legközelebb nem próbálkozik potensebb szerekkel - egy pszichiáterre egészen biztosan szüksége van.
3/4 anonim válasza:
Hát azért az 50 Vidotinba belehalhat, de valószínű, ha szólt nem akar belehalni, gyomormosás után pszichiátria, aztán kezdi elölről a lelki zsarolást. A 100 Roxera sem veszélytelen, ha valóban bevette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!