Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ebből lehet baj?

Szerintetek ebből lehet baj?

Figyelt kérdés
Lányom combján véraláfutást, kék foltokat vettem észre. Kifaggadtam, megmondta, hogy "házilag csinált vákuummasszázst", porszívóval. Utánna nézett hogy mi alapján csinálják, meg hogy jó narancsbőrre és kitalálta, hogy ha porszívócsővel csinálja az ugyanaz. Kicsit kiakadtam. Szerintetek ez nem káros az egészségére nézve?

2015. febr. 5. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hinném, hogy baj lenne belőle, kb. olyan lehet, mintha valami kisebb sérülése lenne, pl. ha az ember beüti valahova magát, akkor is ott van a kék véraláfutás, de meggyógyul. Ezt folytatni akarja a jövőben is? Talán hosszabb távon esetleg káros... De ez a masszázs elég hülyeségnek hangzik, remélhetőleg ő is hamar rájön, hogy a kék foltok rondábbak a narancsbőrnél.
2015. febr. 5. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Leéghet a porszívó motorja. Köpölyözés jobb !
2015. febr. 6. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!