Megéri megvenni a Hippsy derékmelegítőt? 2500 Ft egy darab és hát azért több kellene belőle. Jól védi a derekat? Vagy tudtok mondani más derékmelegítő márkát ami olcsóbb?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 10:17
1/7 anonim válasza:
Jó az anyaga, de drága. A betly.hu oldalon találsz 1190ft-ert több színben, méretben. 3 kis strassz is van az oldalán lenn. Vagy ha van ismerősöd akkor varrass. Olcsón kijön. Duplán kell hajtani varráskor, semmi extra.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem azt!:)
2010. febr. 10. 10:40
3/7 anonim válasza:
nekem bejön a hippsy már évek óta. ráadásul mindig vannak leárazások az oldalon, és akkor olcsóbban is hozzá lehet jutni. én legalábbis nem hiszek az olcsó bóvlikban...
4/7 anonim válasza:
Ha többre is szükséged lenne, én a lollee-t ajánlom neked. Most minden harmadikat ajándékba kapod, és mivel ez a legjobb minőségű, legmenőbb derékmelegítő, szerintem megéri. Nekem már sok színben van, évek óta hordom és imádom!!! Itt találsz több információt róla: www.lollee.com
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már vettem 10db Hippsy-t azóta.:)
Ahogy néztem árban egyeznek.
2011. márc. 1. 09:15
6/7 anonim válasza:
A lullaberryt ajánlom. Igaz, ez drágább, de messze a legjobban kihasználható és sokkal minőségibb. Először is kétoldalas (az egyik mintás, a másik egyszínű) és a mintás fele nagyon jól illik szinte minden felsőmhöz. Kettőt vettem, egy elegánsat és egy sportosabbat, és mivel mindkét oldal hordható, kilencezerért gyakorlatilag négy derékmelegítőt kaptam, a legeslegjobb fajtából.
7/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Most 1 hónapig akcióban vannak Brown Bros és Mctran derékmelegítők többféle színben (fekete, fehér, szürke, barna, pink) a Tamara fehérnemű jóvoltából.
2200 helyett 999 Ft-ért: [link]
Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!